Tankefeltterapi / TFT / EFT

Både TFT og EFT er særdeles effektive metoder og fokuserer på problemet, der skal behandles og benytter de samme punkter at banke på. Ved begge metoder, vil du komme til at fokusere på dit ubehag, mens jeg blidt banker på de forskellige punkter, der svarer til akupunkturpunkter. I EFT vil vi samtidigt med, at vi banker på punkterne også benytte os af at sige sætninger, der ”rammer” det, du vil arbejde med.

I mange andre behandlingsformer, kan man ofte opnå en dyb forståelse af problemet og årsagen til symptomerne. Men ofte bliver krop, følelse og psyke ikke koblet, så en dyb forløsning kan finde sted. Kroppen kan stadigvæk gemme på en ubevidst følelse et problem, der til stadighed vil blive trigget og skabe ubehag.

Det er derfor nødvendigt at tænke i krop/tanke/følelse som en helhed, når man behandler psykiske og fysiske problemer.

TFT/EFT tager udgangspunkt i både krops-, føle-og tænkehjernen. Mange mennesker befinder sig i deres tænkehjerne og tror, at de kan rationalisere sig ud af problemerne, men i virkeligheden befinder problemet sig ofte i kropshjernen, hvor vi ikke har den store indflydelse, uden specifikke redskaber som TFT/EFT, der kan forbinde det følelsesmæssige med det fysiske. Med TFT/EFT kan ubehaget ofte behandles og forløses, på ganske kort tid. TFT/EFT er simpelt, men yderst effektivt.

TFT/EFT kan ofte være gavnligt til behandling af allergier, stress, afhængighed, traumer, panik-/angst-anfald, sorg/kærlighedssorg, skyldfølelse, fobier, vrede/jalousi, PTSD, tvangstanker/lidelser, fysiske smerter, psykiske smerter, koncentrationsproblemer, depression, seksuelle problemer, samlivsproblemer, hyperaktivitet, tandlægeskræk og flyvskræk