META sundhed

I META Sundhed kombineres det bedste fra sundhedsvæsenet, komplementær og alternativ behandling. Udover at kigge på dine fysiske symptomer, taler vi om din kost, motion, psyke, tanker, følelser, miljø, omgivelser og sociale relationer. Vi taler om, hvor du evt. kan lave forbedringer for at understøtte din helbredelse bedst muligt. Derved skabes de bedste resultater.

Jeg vil benytte mig at mit opslagsværk og META sundhedsmodellen:

Modellen viser den biologiske helbredelsesproces vores krop gennemgår. De to hovedfaser er henholdsvis 1. Den aktive fase/stress- eller konfliktfasen og 2. Den regenererende/varme fase/reparationsfasen.

Når du bliver ”trigget”, er ude for en ”UDIN”, – noget der er Uventet, Dramatisk og voldsomt.  Episoden efterlader dig Isoleret med dit problem, da det skete ofte er meget privat. Og du har Nul strategi til at se din vej ud af konflikten. Du oplever stress indeni kroppen, og der opstår ubalance i kroppens naturlige regulering. Derved føler du dig urolig, stresset og tung. I den fase har kroppen svært ved at regenerere.

Det er en såkaldt ”trigger”, en UDIN, som vi sammen leder efter og skal forsøge at få bearbejdet.

Når du hører og læser om principperne i META Sundhed, vil du med det samme se, hvordan du og dine medmennesker bevæger sig igennem alle de stadier, META sundheds modellen beskriver, – uden undtagelse. Kroppens intelligens opfører sig nemlig ens i os alle sammen. META sundhed bygger på naturlove, der giver logiske forklaringer på kroppens biologiske adfærd. Kroppens celler forsøger hele tiden at hjælpe os med at tilpasse sine biologiske programmer til de situationer, vi står i.

Kroppen skelner ikke imellem konkrete/praktiske problemer og følelsesmæssige problemer. Det gør META sundhed til gengæld.

En UDIN opstår som følge af et chok, en ”trigger”. Ikke på baggrund af vira eller celler, der pludseligt begynder at opføre sig anderledes, genetiske fejl, arvemæssige belastninger eller noget som helst andet. Alle disse forhold kommer først i spil, når man udsættes for konfliktchok.

Chokket påvirker øjeblikkeligt hjernen. Teorien er, at der ved chokket sker en frekvens forandring i en bestemt del af hjernen og at det afhængigt af, hvor forandringerne sker, er bestemmende for, hvor i kroppen sygdommen vil opstå. 

Hvad kan et konfliktchok så være? Uventede dødsfald, fyring, skilsmisse, utroskab og langvarig stress er klare eksempler på konfliktchok. Men meget mindre ting kan være en UDIN, ligesom man også kan have arvet et konfliktchok af sine forældre.

Når vi sammen har fundet frem til din UDIN, vil jeg/vi arbejde med følelsesforløsende teknikker fra Kranio-Sakral Terapi og Tankefeltterapi.

På den måde kan din krop få bearbejdet og forløst den stress, den oplever og komme videre i helbredelsesprocessen, så symptomet kan forsvinde.

Ofte vil du få ”hjemmearbejde” med Tankefeltterapi til at understøtte dig i din helbredelses proces og den behandling, du har fået.