A.L.T. Ansigtsløftningsteknik®

A.L.T. Ansigtsløftningsteknik® er en blid bindevævsmassage på ansigt, hovedbund, hals, nakke og skuldre.

A.L.T. Ansigtsløftningsteknik® er udviklet af Stanley Rosenberg, Silkeborg.

A.L.T. Ansigtsløftningsteknik® består af 6 behandlinger, der forløber over 1,5 – 6 måneder. Der arbejdes på en bestemt del af området hver gang.

Behandlingerne begynder med en gennemgang af huden og det underliggende bindevæv. Der arbejdes på ansigt, hovedbund, hals, nakke og skuldre. Det gør huden mere elastisk, den bliver mere levende og ser sundere ud.

Derefter går behandlingerne mere i dybden og vil omfatte alle 97 muskler.

Med A.L.T. Ansigtsløftningsteknik® bliver ansigtet mere symmetrisk og dermed kønnere.

 

A.L.T. Ansigtsløftningsteknik® hjælper med at lindre hovedpine og migræne…

Spændinger i ansigtets og nakkens muskler kan være skyld i hovedpine og migræne. Ved at løsne op i disse muskler kan man lindre de fleste tilfælde af hovedpine/migræne.

A.L.T. Ansigtsløftningsteknik® giver en bedre bidfunktion…

Idet nogle af de 97 muskler vi arbejder med i A.L.T. Ansigtsløftningsteknik® åbner og lukker kæben og får den til at glide fra side til side, når vi tygger vores mad. Overspænding i nogle muskler og underspænding af andre muskler er ofte årsagen til at man bider skævt, har over-/underbid, skærer tænder og har andre bidfunktionsvanskeligheder.

A.L.T. Ansigtsløftningsteknik® giver en sundere hud…

Huden er opbygget af 3 lag. Det yderste lag (hornlaget) er opbygget af hudceller. Både det midterste lag (læderhuden) og det underste lag (underhuden) består af bindevæv. De er opbyggede af forskellige typer levende celler, collagen og elastiske fibre og en geleagtig substans. I det midterste lag er der mange blodkar, der fører næring til hudcellerne i det yderste lag. Spænding i det midterste lag kan klemme disse små blodkar og forhindre næring at nå op til de levende hudceller i det yderste lag. Cellerne bliver udtørrede, huden kommer til at se mat og livløs ud.

Ansigtsløftningsteknik har en vedvarende effekt…

Der bruges Rosenberg Teknik®, som påvirker det midterste lag af huden. Dette lag har mange nerveender. Disse nerveender reagerer på et ganske let tryk. På denne måde giver A.L.T. Ansigtsløftningsteknik® en øget blodtilførsel til hudcellerne. Ansigtet får en naturlig farve og huden føles blød og elastisk.

Ansigtet er sjælens spejl…

Vi skaber hele tiden ofte ubevidst et ansigtsudtryk, som er et sammenspil mellem alle musklerne i vort ansigt. Nogle muskler bliver stærkt udviklede, mens andre bliver slappe og underudviklede.

Læs artiklen